
Receptie – Sprankelend aperetief met degustatiebordje :
* Duo van paté, witloofconfijt en pumpernikkel
* Meloenparels met gandaham
* Scampi met appel en curry
voorgerecht – Vitello tonato piemonte
of
– Zalmtartaar met komkommer
 Soep                 – Witloofroomsoep met spekjes en croutons
 Hoofdgerecht 
– Kalkoenfillet archiduc, winter
en pomme dauphine
Of
– Op vel gebakken  kabeljauw ,
 wintergroenten, witte wijnsaus en Griekse pasta
 Dessert 
– Dessertenpallet met koffie / thee
Als 3 gangmenu : 45,20 p/p
Als 4 gangmenu : 49,20p/p
Kindermenu t/m 10 jaar, met tomatensoep met balletjes, kip met appelmoes of frikandel met frietjes en dessertje : 19,00
 Op reservatie en dit voor 18 December 2021
0486926057 of info@huysfrederic.be